Dames elftal CSV’28 speelt Kampioenswedstrijd

vrijdag 17 april 2015
Dames elftal CSV’28 speelt Kampioenswedstrijd

Het enige Dames elftal van Stadshagen speelt zaterdag 18 april hun eerste Kampioenswedstrijd. Sinds de oprichting van het Dames 1 van CSV’28 zes jaar geleden is de ploeg bezig met een snelle opmars in de competitie. Bij winst is het groot feest bij de voetbalclub en wordt er Stadshagense sportgeschiedenis geschreven.

Het team staat onder leiding van trainer Rene Kaltofen. “Vanaf het begin dat het dames elftal bestaat zijn we nooit echt gevaarlijk geweest binnen de competitie, maar dit jaar lijkt het erop dat wij kampioen kunnen worden,” aldus de trainer vorig jaar oktober. Deze voorspelling lijkt werkelijkheid te worden. Vanaf 12.15 uur is heel Stadshagen uitgenodigd om het team Dames 1 aan te moedigen op Sportpark De Verbinding.

Versterking van het elftal
Ondanks deze goede opmars is het team nog steeds opzoek naar meiden die hun team willen versterken volgend jaar. De dames bij CSV’28 zitten in de categorie van 18-40 jaar met een gemiddelde leeftijd rond de 26. Met de goede resultaten is er misschien niet alleen een opmars in de competitie, maar ook een opmars voor het damesvoetbal in de wijk Stadshagen.

Website CSV Dames 1 compleet 2014-2015

 

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!