Vernieuwde Albert Heijn feestelijk geopend

woensdag 4 november 2015
Vernieuwde Albert Heijn feestelijk geopend

Ruim voor elf uur stonden de eerste klanten al te wachten op de opening van de vernieuwde Albert Heijn. Benieuwd naar de nieuwe winkel, maar waarschijnlijk ook in de hoop één van de eerste honderd klanten te zijn die een bosje bloemen krijgen.

Even voor elf uur was het zover: de winkel werd geopend en de klanten stroomden de winkel in. Veel interesse in en vragen over het zelfscannen en daarna de poortjes door de winkel in. En hoewel de vernieuwde Albert Heijn flink is uitgebreid en ruime gangpaden heeft, was het al snel erg druk in de winkel.

AH Large
De Albert Heijn in Stadshagen is vanaf nu een ‘AH Large’. Ten opzichte van de oude winkel is er flink wat vloeroppervlakte bijgekomen en ook het assortiment is uitgebreid. Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om, net als bij Jumbo, zelf je boodschappen te scannen en, anders dan bij Jumbo, af te rekenen bij een ‘kassa-zuil’. Het zelfscannen kan zowel met een scanner van Albert Heijn, als via de Appie-app op je smartphone.

Deze hele week worden de klanten extra in de watten gelegd bij Albert Heijn: er zijn diverse proeferijen in de winkel, bij besteding vanaf vijftien euro krijgen klanten een doosje bonbons en op zaterdag 7 november staat er een poffertjeskraam in de winkel

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!