Selectie CSV’28 groeit fors in het nieuwe seizoen

donderdag 23 juni 2016
Selectie CSV’28 groeit fors in het nieuwe seizoen

Het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017 start CSV’28 voor het eerst sinds jaren weer met een volwaardige selectie. Ondanks de enorme groei van het ledental van de voetbalclub uit Stadshagen, bleef de groei van spelers voor de selectie de laatste jaren uit. Voor de eerste twee elftallen is nu een selectie van 36 spelers beschikbaar.

Uit de selectie wordt door hoofdtrainer Martin Reinders en twee assistent-trainers, wekelijks een eerste en tweede elftal samengesteld. De hele selectie traint op hetzelfde moment en met dezelfde oefenstof. Bijna de hele selectie van het afgelopen seizoen blijft ook komend jaar bij CSV’28 spelen en zal worden aangevuld met spelers uit zowel eigen teams als ook andere clubs.

Assistent trainer gezocht
CSV’28 is nog op zoek naar één assistent trainer en begeleiding voor het tweede elftal. Heeft u interesse neem dan contact op met Tom Luhukay, bestuurslid Technische Zaken: technischezaken@csv28zwolle.nl.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!