Werkzaamheden Belvédèrelaan bijna afgerond (foto’s)

zaterdag 22 april 2017
Werkzaamheden Belvédèrelaan bijna afgerond (foto’s)

Vrijdagavond en -nacht is het kruispunt Belvédèrelaan-Frankhuizerallee voorzien van een nieuwe laag asfalt. Daarmee zijn de werkzaamheden om het kruispunt veiliger te maken bijna afgerond. Naar verwachting kan het verkeer begin volgende week weer gebruik maken van de weg.

In de druilerige regen werd vrijdagavond hard gewerkt om het kruispunt en een deel van de Belvédèrelaan te voorzien van een nieuwe laag asfalt. De parallelwegen waren eerder deze week al voorzien van hun nieuwe asfalt. Het was de bedoeling dat vrijdagnacht direct ook de belijning op het nieuwe asfalt aangebracht zou worden, maar vanwege de regen moest dat helaas uitgesteld worden. Maandag worden de drempels nog aangebracht en hopelijk kan dan ook alsnog de belijning aangebracht worden, zodat het kruispunt weer opengesteld kan worden.

Veiliger
Met de aanpassingen moet het kruispunt overzichtelijker en veiliger worden. De aansluiting van de Frankhuizerallee op de Belvédèrelaan staat al lang bekend als een druk en gevaarlijk kruispunt in Stadshagen. Het kruispunt is nu grondig onder handen genomen en onder andere voorzien van drempels. Daarnaast hebben automobilisten meer ruimte tussen de fietsoversteek en de Belvédèrelaan en zijn de parallelwegen aan de kant van de Frankhuizerallee afgesloten voor auto’s. Vanwege de werkzaamheden is het kruispunt een maand afgesloten geweest voor het verkeer.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!