Stadshagen viert Koningsdag met grote kleedjesmarkt (fotoreportage)

donderdag 27 april 2017
Stadshagen viert Koningsdag met grote kleedjesmarkt (fotoreportage)

Er waren weliswaar geen georganiseerde Koningsdagactiviteiten in Stadshagen, de traditionele kleedjesmarkt was groter dan ooit en druk bezocht. En hoewel het niet warm – en soms zelfs gewoon koud – was, liet de zon zich regelmatig zien en werd de feestvreugde niet gehinderd door enkele regenspetters.

Ieder jaar breidt de kleedjesmarkt een stukje verder uit het Twistvlietpark in. De drukte begint op het plein voor het Cultuurhuis, en voor een deel al in de winkelstraat.  Het pad langs het water van het Twistvlietpark was dit jaar bijna over de gehele lengte bezet met kleedjes en ook de paden in het park waren drukker dan vorig jaar. In de loop van de ochtend werd het steeds drukker en op sommige plekken was het af en toe dringen om vooruit te komen.

Het aanbod bestond voornamelijk uit speelgoed, maar dat zal niet verrassen in de kinderrijkste buurt van Nederland. Toch lijkt met de groei van de kleedjesmarkt ook het aanbod diverser te worden. En al met al wisselden weer het wat spullen van eigenaar. Vanaf een uur of één hielden steeds meer verkopers het voor gezien en ontstonden er lege plekken, maar ook toen waren er voor de overgebleven verkopers nog genoeg bezoekers om hun spullen aan te slijten.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!