Aanleg rotonde station: twee maanden verkeershinder Havezathenallee

zondag 1 oktober 2017
Aanleg rotonde station: twee maanden verkeershinder Havezathenallee

Op 10 december wordt het nieuwe treinstation Stadshagen in gebruik genomen. Er wordt daarom de komende maanden nog hard gewerkt aan de inrichting van het stationsgebied. Om het station bereikbaar te maken wordt er op de Havezathenallee, ter hoogte van de nieuwe tunnel, een nieuwe rotonde aangelegd. Deze werkzaamheden beginnen op 9 oktober en duren twee maanden. Gedurende de werkzaamheden is er maar één rijstrook beschikbaar en wordt het verkeer geregeld met een verkeersregelinstallatie.

De enige rijstrook die beschikbaar is, wordt door beide richtingen gebruikt. Aannemer BAM Infra en de gemeente Zwolle hebben alle huishoudens die overlast ondervinden van dze werkzaamheden een brief gestuurd met de vraag om begrip. De rotonde moet klaar zijn op de dag dat het station in gebruik wordt genomen. De werkzaamheden aan de nieuwe auto- en fietstunnel duren nog tot medio 2018.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!