Huttendorp Stadshagen in de laatste vakantieweek

vrijdag 17 augustus 2018
Huttendorp Stadshagen in de laatste vakantieweek

Timmeren, zagen, bouwen en veel fantasie; Huttendorp Stadshagen komt er weer aan! Het eind van de zomervakantie staat altijd in het teken van festiviteiten in Stadshagen. Op zaterdag 1 september is het Stadshagen Festival en in de laatste vakantie week kunnen de kinderen van Stadshagen bouwen in Huttendorp Stadshagen. Van 27 t/m 30 augustus wordt het Twistvlietpark omgetoverd tot Huttendorp. Kinderen van 6 tot 12 jaar bouwen van hout hun eigen hutten. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Kaartverkoop
Van maandag tot en met donderdag kunnen de kinderen een dag of de hele week meebouwen aan heuse bouwwerken van hout. Het festival wordt op donderdagavond afgesloten met een kleedjesmarkt en live muziek. Dag- en weektickets zijn inmiddels al online te koop via www.huttendorpstadshagen.nl De organisatie zoekt nog vrijwilligers die willen helpen. Na de afsluiting van Huttendorp gaat het festivalterrein over in het Stadshagenfestival dat plaatsvindt op zaterdag 1 september.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!