CSV’28 houdt hoofdtrainer Diender langer aan

woensdag 17 april 2019
CSV’28 houdt hoofdtrainer Diender langer aan

CSV’28 geeft Emiel Diender, die in januari instapte als hoofdtrainer, een nieuw contract. Volgens de club is de energie is terug bij de club. Daarom is Diender ook volgend seizoen de hoofdtrainer van CSV’28.

Met nog vier wedstrijden te gaan, werkt het eerste elftal hard aan handhaving in de 3e klasse. Ondanks dat het team nog niet zeker is van lijfsbehoud, zegt CSV’28 erg tevreden te zijn over Diender en zijn aanpak.

Mooie uitdagingen’
CSV: “De trainer zelf heeft het erg naar zijn zin en is blij dat hij verder aan de slag kan met deze talentvolle jonge spelersgroep. Hij ziet mooie uitdagingen en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en bij CSV’28 krijgt hij volop die ruimte.”

Positieve sfeer en klassementspunten
Volgens de club heeft de spelersgroep vertrouwen en duidelijkheid gekregen en er heerst een positieve sfeer rondom het team. Dat is ook te zien aan de resultaten in de laatste drie wedstrijden, waarin maar liefst zeven punten behaald werden.

Ook assistent-trainers en scheidsrechter blijven
Ook assistent trainer René Kalthofen, heeft aangegeven volgend jaar samen met Emiel voor de groep te staan. Het trainersduo vult elkaar goed aan en wil volgend seizoen samen met de spelersgroep weer mooie stappen gaan maken. Naast de trainers hebben binnen de staf zowel keeperstrainer Michel Ooms als assistent scheidsrechter Geert Weggemans te kennen gegeven volgend jaar aan de groep verbonden te zijn. De gesprekken met de overige stafleden staan op korte termijn gepland.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!