Wandelvierdaagse weer van start

donderdag 16 mei 2019
Wandelvierdaagse weer van start

Elk jaar lopen meer dan 8000 wandelaars mee met de Avond4daagse van Zwolle. Hiermee is het de grootste wandelvierdaagse van Nederland. Dit jaar wordt deze gehouden van 20 tot en met 24 mei. Er zijn twee startlocaties per avond, waaronder het sportpark De Verbinding van voetbalvereniging CSV’28. Op maandag 20 en dinsdag 21 mei wordt hier om 18.00 uur gestart.

De Avondvierdaagse is elk jaar weer een logistieke puzzel, die gepaard gaat met diverse verkeersmaatregelen. Zo volgen enkele buslijnen een aangepaste route en kunnen automobilisten tijdens het defilé de binnenstad maar beter mijden. De verkeersdoorstroming kan worden vergemakkelijkt als deelnemers en publiek op de fiets naar de startlocaties komen. Er is voorzien in voldoende stallingsmogelijkheden.

Op maandag 20 en dinsdag 21 mei loopt één van de wandelroutes door Stadshagen. Maandag is bedoeld voor lopers die wonen in postcodegebied 8032 en hoger, dinsdag gelden hier de postcodes 8000-8031.In verband met de afsluiting van de Nijenhuislaan kent de route door de wijk een korte omleiding. Deze is met pijlen aangegeven.

Alle details over de Avondvierdaagse kunt u vinden op www.zwolle-avondvierdaagse.nl

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!