12 juni: Buitenspeeldag Stadshagen

donderdag 6 juni 2019
12 juni: Buitenspeeldag Stadshagen

Alweer tien jaar achtereen organiseren Jantje Beton en de kinderzender Nickelodeon de Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is de speeldag op woensdag 12 juni en ook in Stadshagen worden diverse activiteiten georganiseerd. Van 14.00 tot 17.00 uur is er van alles te doen rond jongerencentrum Level-Z aan de Klokkengieterlaan.

Jantje Beton, opgericht in 1968, is een organisatie die zich samen met kinderen inzet voor een meer uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kwetsbare kinderen krijgen hierbij speciale aandacht. Kinderen spelen steeds minder buiten, terwijl dat juist zo belangrijk is voor hun ontwikkeling. Door middel van de jaarlijkse Buitenspeeldag ervaren kinderen hoe leuk het buiten spelen is.

Op het terrein van het Jongerencentrum zijn die dag meerdere springkussens aanwezig, kunnen kinderen hun gezicht schminken, worden er muziek workshops gehouden en vinden er diverse sport en beweging workshops en muzikale activiteiten plaats. De organisatie is in handen van Domijn kinderopvang, Sport Service Zwolle, Level/Z, Travers Welzijn en de gemeente Zwolle.

Er zijn weinig parkeerplaatsen bij het terrein beschikbaar. Geadviseerd wordt om op de fiets of lopend te komen.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!