Intocht Sinterklaas op 23 november bij treinstation Stadshagen

zondag 27 oktober 2019
Intocht Sinterklaas op 23 november bij treinstation Stadshagen

Sinterklaas heeft zich voorgenomen ook dit jaar een bezoek te brengen aan Stadshagen en wel op zaterdag 23 november. Wie de Sint wil verwelkomen moet om kwart voor 12 die dag naar station Stadshagen komen. De Sint en zijn gevolg en iedereen die mee wil, gaan dan in optocht door de wijk. Onderweg opent Sinterklaas het gloednieuwe pand van dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland naast de Stadshoeve, waar de Sint ook even langs gaat. Rond 14.00 uur komt de optocht in het winkelcentrum aan, waar de Sint feestelijk wordt onthaald en de goedheiligman zal worden toegezongen.

Sinterklaaspuzzeltocht

Alle kinderen van de basisschool kunnen van 8 tot en met 22 november aanstaande meedoen aan de Sinterklaaspuzzeltocht. Er zijn letters verstopt in de etalages van alle winkels in het winkelcentrum van Stadshagen, maar ook een paar bij Park de Stadshoeve. Een deelnameformulier is vanaf 8 november verkrijgbaar bij de kassa’s van één van de supermarkten en Intertoys. Het ingevulde formulier kan tot en met 22 november 17.00 uur in één van de rode brievenbussen in de Wade worden gedeponeerd. Sinterklaas zal winnaars belonen met 15 euro aan shopmunten.

Pietenparty’s

Een week na de Puzzeltocht, op zaterdag 30 november zijn alle kinderen uit de wijk tot 10 jaar welkom tijdens een van de Pietenparty’s in het winkelcentrum van Stadshagen. Kinderen kunnen samen met de pieten zingen, dansen en lol maken. Ook kun je je eigen taaipop versieren. Toegangskaartjes zijn vanaf 8 november gratis af te halen bij Westerhof Boeken voor partysessies om 10.30, 11.30, 13,30 of 14.30 uur. Op zaterdag 30 november zijn er alleen nog kaartjes bij de tent zelf af te halen, maar ‘vol is vol’.

Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumstadshagen.nl. Hier is onder andere de route van de intocht te vinden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!