Schietpartij in Holtenbroek nabij Twistvlietbrug

zaterdag 26 oktober 2019
Schietpartij in Holtenbroek nabij Twistvlietbrug

Op de kruising van de Klooienberglaan met de Bachlaan in Holtenbroek is afgelopen nacht een schietpartij geweest. Dat meldt RTV Oost. Bij aankomst ontdekte de politie een kogelgat in een geparkeerde witte bestelwagen. Er zijn voor zover bekend geen slachtoffers te betreuren.

Mobiele telefoon
De kruising maakt onderdeel uit van de fietsroute van Stadshagen naar de binnenstad van Zwolle. Volgens het bericht van RTV Oost zouden er ’s nachts twee schoten zijn gehoord. De politie trof daarop een witte bestelbus aan met een kogelgat, waar rondom mogelijk kogelhulzen lagen. Onder de wagen werd een mobiele telefoon aangetroffen.

Schietpartijen
De schietpartij valt des te meer op omdat enkele weken geleden Breecamp in Stadshagen werd opgeschrikt door een brute poging tot liquidatie, waarbij tientallen kogels werden afgevuurd midden in de woonwijk. Of er een verband is tussen de zaken is nog totaal onduidelijk.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!