Aantal dagen geen trein door werkzaamheden

maandag 26 april 2021
Aantal dagen geen trein door werkzaamheden

Op het Kamperlijntje rijdt vanaf woensdag 28 april tot en met maandag 3 mei geen trein door werkzaamheden op station Zwolle. In plaats daarvan rijdt er elk half uur een bus vanaf Station Stadshagen naar het station in Zwolle en Kampen.

De busrit naar Station Zwolle duurt ongeveer negen minuten, die naar Kampen pak ‘m beet dertien minuten. De exacte dienstregeling kan je hier lezen.

Grote werkzaamheden om treinverkeer beter door te voeren
ProRail voert vanaf woensdag grote werkzaamheden uit aan het spoor rond het station. Tussen Zwolle en Herfte wordt het spoor verdubbeld en er komt een dive-under, om zo het groeiende treinverkeer tussen de Randstad en het Noordoosten beter te laten verlopen. Het spoor ten westen van het station wordt daarnaast vernieuwd.

Als alles naar wens verloopt rijden er vanaf dinsdag 9 mei weer treinen van en naar station Zwolle. Meer informatie over de werkzaamheden rond het station van Zwolle vind je hier.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!