Prijswinnaars Wipneus en Pim-actie bekend!

zaterdag 12 februari 2011

Vanavond staan ze opnieuw op het poppodium in Hedon: het populaire DJ-duo Wipneus & Pim! Samen met Hedon organiseerde Stadshagennieuws.nl een actie, waarvan vandaag de drie winnaars blij zijn gemaakt met ieder twee vrijkaarten. Na loting bleven de namen van de volgende deelnemers over: Sigrid Huisman, Nienke Wassenaar en Fabian Dussel. Stadshagennieuws.nl feliciteert het drietal met de kaarten en wenst hen een geweldige avond toe!

Helaas hebben we ook vele inzenders moeten teleurstellen. Hen willen we in ieder geval bedanken voor het meedoen aan de actie. Er zijn nog kaarten beschikbaar, kijk voor de mogelijkheden op de website van Poppodium Hedon.

Wipneus en Pim zijn onder meer bekend van hun optredens op Lowlands en Pinkpop. Na het succesvolle optreden in Hedon afgelopen oktober, staan ze vanavond opnieuw op het Zwolse poppodium. Van ouderwetse TV-tunes tot hedendaagse meezingers en rockklassiekers, het tweetal weet met hun bizarre fratsen steevast een show neer te zetten waar menig entertainer nog wat van kan opsteken.

Lezers van deze website maakten kans op de vrijkaarten voor Wipneus en Pim door een e-mail te sturen. Deze actie werd in samenwerking met poppodium Hedon gehouden. Wipneus en Pim geven zaterdagavond 12 februari 2011 een show in Poppodium Hedon in Zwolle en start om 21:00 uur. De zaal wordt warmgedraaid door DJ Hans Stroeve hij zal bovendien ook na de show plaats nemen achter de draaitafels voor het echte Zaterdagnachtkoorts gevoel.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!