Nieuwe locatie Gezondheidshuis

donderdag 24 februari 2011

Gezondheidshuis Stadshagen is volop bezig met de werkzaamheden voor een uitbreidingslocatie “De Verbinding”. De tijdelijke locatie wordt een volwaardig Gezondheidshuis, met alle hulpverleners onder één dak. Naast huisartsenzorg, fysiotherapie en apotheek zal daar ook het Centrum voor Jeugd en Gezin gehuisvest zijn.

Wat betekent dat ook de medewerkers van het consultatiebureau, de GGD, Maatschappelijk werk De Kern, en de orthopedagoog hier hun werkplek gaan krijgen. Tevens komt er een inlooppunt voor het Centrum Jeugd en Gezin. Het Gezondheidshuis heeft zo’n vierduizend meer patiënten dan waar ze op toegerust zijn. De nieuwe tijdelijke vestiging is dan ook hard nodig. Patiënten en cliënten van Gezondheidshuis Stadshagen zullen hierover bericht ontvangen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan “De Verbinding” dat zich zal vestigen aan de Oude Wetering. Containers worden in een snel tempo op zijn plaats gezet. Naar verwachting zal de nieuwe vestiging vanaf 11 april in gebruik worden genomen.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!