Huttendorp Stadshagen zoekt vrijwilligers

dinsdag 5 juli 2022
Huttendorp Stadshagen zoekt vrijwilligers

Elk jaar, in de laatste week van de zomervakantie, wordt Huttendorp Stadshagen georganiseerd voor kinderen uit en rondom Stadshagen. Een veel bezocht evenement waar kinderen in groepen hutten kunnen bouwen, en hun creativiteit kunnen uiten. Om het te kunnen blijven organiseren zoekt Huttendorp vrijwilligers.

Ook dit jaar wil de organisatie een nieuwe editie realiseren. Van 22 tot en met 25 Augustus 2022 gaat er weer volop gebouwd worden. Maar daarvoor zijn er een heleboel vrijwilligers nodig, en daar is de organisatie dringend naar op zoek. Huttendorp Stadshagen is op zoek naar jongeren vanaf 15 jaar die willen helpen bij het evenement. Op de website van Huttendorp staan nog diverse vacatures open waar je je voor in kan schrijven. Voor ieder wat wils.

Mocht je nog vragen hebben over Huttendorp of over het meehelpen als vrijwilliger? Dan zijn ze bereikbaar via Facebook, of via e-mail: info@huttendorpstadshagen.nl

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!