Huttendorp Stadshagen weer van start

maandag 22 augustus 2022
Huttendorp Stadshagen weer van start

Hout, hekken, lampen, geluidsinstallaties en grote tenten. Dat zijn de basisingrediënten voor een leuke week Huttendorp. Na twee jaar uitstel door corona, mocht de organisatie dit jaar weer een nieuwe editie starten met als thema Reis door de tijd!

Afgelopen dagen is er door een tiental vrijwilligers al hard gebouwd aan het terrein. Hekken werden geplaatst, hout werd geleverd en de tenten werden opgezet. Veel wijkbewoners is het opbouwen dan ook niet ontgaan. “Zaterdag zijn we begonnen met opbouwen.” vertelt Hinrie Zigterman, van de organisatie. “Na twee dagen konden we dan ook de hekken openen voor de kinderen.”

Eerder was de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers, maar met het resultaat van rond de veertig vrijwilligers wil de organisatie niet klagen. “We zitten vandaag op de 300 à 350 kinderen, en verwachten dat het de komende dagen nog wel een beetje op kan lopen. Gezien het aantal vrijwilligers zitten we op een maximaal van ongeveer 450 kinderen die we mogen ontvangen”, aldus Zigterman.

De rest van de week zijn er verschillende activiteiten georganiseerd op het terrein, waar de kinderen naast het bouwen van hutten ook aan mee kunnen doen. Meer informatie kunt u vinden op de website van huttendorp.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!