Gaslek langs de Oude Wetering

donderdag 21 juli 2011

Donderdagmiddag rond 16.00 uur is er een gaslek ontstaan aan de Oude Wetering ter hoogte van de basisschool Het Festival in Breecamp-Oost. Het gaslek is ontstaan door een maaimachine die de gasleiding tijdens het maaien van de waterkant heeft geraakt. De gasleiding lag zo aan de oppervlakte van het gras dat die makkelijk te raken was door de maaimachine. De leiding is nu afgesloten en zal morgen gerepareerd en verlegd worden.

De naastgelegen basisschool Het Festival en kinderdagverblijf Doomijn moesten na het constateren van het gaslek uit voorzorg de ramen en deuren gesloten houden. Ouders die hun kinderen kwamen halen, werden verzocht dit via de hoofdingang van Het Festival te doen, zo ver mogelijk van het gaslek.

Werknemers van Enexis zijn druk bezig met het repareren van de leiding. Naast de reparatie zal de gasleiding ook verlegd worden, omdat op zijn huidige ongelukkige ligging de leiding in de toekomst weer geraakt kan worden tijdens maaiwerkzaamheden. Basisschool Het Festival en kinderdagverblijf Doomijn moeten het voorlopig nog even zonder warm water doen.

Medewerkers van Enexis zijn aan het werk

Het gaslek aan de waterkant van de Oude Wetering naast Basisschool Het Festival

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!