Zwolle maakt slechte wegen snel winterklaar

donderdag 10 november 2011

De rotonde Hasselterweg/Milligerlaan/Stadshagenallee in november vorig jaar, toen sneeuwbuien zich al vroeg in het seizoen meester maakten over Zwolle.

De gemeente Zwolle gaat slechte Zwolse wegen nog deze maand klaarstomen voor de naderende winter. De gemeente laat weten dat de staat van sommige wegen, waaronder de rotonde in Stadshagen aan de Hasselterweg, Milligerlaan en Stadshagenallee, zo slecht is dat nieuwe asfalteringswerkzaamheden noodzakelijk zijn. De rotonde bij Stadshagen wordt  tussen vrijdagavond 18 november 19:00 en zaterdagochtend 19 november 06:00 uur grondig aangepakt. De gemeente waarschuwt voor mogelijke opstoppingen en wachttijden. Verkeersregelaars zullen het verkeer in goede banen trachten te leiden.

Hasselterweg
Ook aan andere Zwolse wegen wordt gewerkt. Zoals de Hasselterweg, één van de hoofdroutes van en naar Stadshagen. Er wordt gewerkt aan de Hasselterweg in het gedeelte tussen de Voorsterbrug en Blaloweg met de rijrichting naar de Blaloweg toe. De tegenovergestelde rijrichting blijft normaal toegankelijk. Het verkeer wordt omgeleid via de Westenholterallee.

Zwartewaterallee
aarnaast werkt men aan de Zwartewaterallee ter hoogte van de kruising met de Middelweg en Rijnlaan. De opstelstroken worden geasfalteerd. De kruisingen blijven open. Het gaat om de rijrichting van Blaloweg naar Ceintuurbaan. De tegenover-gestelde rijrichting blijft normaal toegankelijk. Verkeer vanuit Zwolle, richting de A28, wordt omgeleid via de de Rembrandtlaan, Burgemeester Drijbersingel, Van Wevelinkhovenstraat, Hogenkampsweg en Rijnlaan. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!