Sinterklaas bezoekt Stadshagen (fotoreportage)

zaterdag 26 november 2011

Sinterklaas zwaait naar de camera van fotograaf Arjan Alderliesten.

Sinterklaas heeft twee weken na zijn binnenkomst in Nederland ook Stadshagen bezocht. De goedheiligman kwam zaterdagmiddag rond half twee aan op de Milligerplas. Even leek het erop dat de Sint niet  kwam, omdat hij de boot had gemist en er alleen Pieten kwamen aanvaren. Gelukkig voor de massaal aanwezige kinderen en hun ouders kwam Sinterklaas toch aan, net als zijn trouwe schimmel. Stadshagen Nieuws maakte een fotoreportage van het bezoek van Sinterklaas. Inmiddels is dit bericht voorzien van alle prachtige foto’s.

Dolblij
De kinderen in de haven van de Milligerplas zongen zich schor en waren dolblij toen Sinterklaas voet aan wal zette. Daarna liep de goedheiligman met zijn zwarte pieten onder begeleiding van een fanfare richting het winkelcentrum. Automobilisten die voor de optocht moesten wachten kregen van de Pieten een handje pepernoten.

Fotograaf Arjan Alderliesten, sinds kort vrijwilliger bij Stadshagennieuws.nl, maakt een prachtige fotoreportage van de intocht van Sinterklaas. Liefst zowat zeventig foto’s hiervan vindt u hieronder terug.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!