Werkerlaan krijgt verkeersdrempels

woensdag 20 juni 2012 3 reacties

Op de Werkerlaan worden tussen 27 en 29 juni drie verkeersdrempels aangelegd om de verkeersveiligheid op deze weg te bevorderen. De drempels verschijnen op het gedeelte tussen de rotonde met de Mastenbroekerallee en de Milligerplas, ter hoogte van de Goudplevierstraat, Watersniphof en Zomertalinghof. De weg is tijdens de werkzaamheden niet afgesloten, wel kan er tussen 7.00 en 18.00 uur verkeershinder ontstaan. Verkeersregelaars zullen het verkeer in goede banen leiden. 

De plek van de drie verkeersdrempels Bron: www.zwolle.nl

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

3 reacties op 'Werkerlaan krijgt verkeersdrempels' »

 • Sietse schreef:

  Zal een stijd worden….
  Nu nog drempels in de waterbies. daar wordt ook nog veel te hard gereden

 • Auke schreef:

  En waarom niet aan de andere kant van de rotonde? thv de scholen (de vlieger en kopakker) ?? lijkt me nog veel veiliger.. Probeer maar eens ’s morgens over te steken met 2 kinderen op de fiets.. ;-(

 • Frans schreef:

  De situatie wordt er niet duidelijker door: hoe is straks de voorrang geregeld? Nu geldt het recht van de snelste, dus de werkerlaan neemt in de praktijk voorrang op de kruisingen met de Goudplevierstraat, terwijl er volgens mij sprake is van kruisingen waar bestuurders van rechts voorrang hebben! De overige straten hebben een uitritconstructie, daaris de voorrang wel duidelijk, maar met de komende drempels wordt het misschien veiliger de de lagere snelheid, maar niet duidelijker.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!