Werkerlaan krijgt veiligere fietsoversteek

zaterdag 11 augustus 2012 3 reacties
Fietseroverstreek ter hoogte van basisschool 'De Vieger'

Fietseroverstreek ter hoogte van basisschool ‘De Vieger’

Fietsers kunnen straks veiliger de Werkerlaan oversteken. De gemeente pakt eind augustus de gevaarlijke oversteekplaatsen aan, vanaf de rotonde Mastenbroekerallee en het Winkelcentrum, door de rijbaan ter hoogte van de fietseroversteken te verhogen. De werkzaamheden worden tussen 24 en 28 augustus uitgevoerd en kunnen voor verkeersoverlast zorgen. Het Winkelcentrum Stadshagen kan door de afsluiting vanaf deze zijde moeilijk bereikbaar zijn en de Stadsbus 1 van Syntus rijdt een aangepaste route.

Werkzaamheden
De werkzaamheden aan de oversteekplaatsen worden tussen 24  en 28 augustus onregelmatig uitgevoerd. Op vrijdag 24 augustus wordt er overdag gewerkt tussen 9.00 – 16.00 uur en zijn er verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te regelen. In de nacht van 27 op 28 augustus vinden er tussen 19.00 – 6.00 uur werkzaamheden plaats waarvan het verkeer stremming ondervindt. Winkelcentrum Stadshagen is dan bereikbaar via de Frankhuizerallee – Belvedèrelaan. Stadslijn 1 van Syntus rijdt een aangepaste route; de bushalte Veldbeemgras vervalt tijdelijk. Een alternatieve opstaplocatie is aanwezig bij Klokkengieterlaan.

Fietsoversteek ter hoogte van het Winkelcentrum Stadshagen

Fietsoversteek ter hoogte van het Winkelcentrum Stadshagen nabij het Achmea Health Centre

Fietsoversteek ter hoogte van de basisschool ‘De Vlieger’

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!