Opslagruimte huren als hulpmiddel in huidige woningmarkt

dinsdag 16 oktober 2012 8 reacties

Dat het een slechte tijd is op de woningmarkt is geen nieuws. Op deze site leest u geregeld over de problemen die er zijn op de woningmarkt, ook in Stadshagen. Het woningaanbod is groter dan de vraag.  Toch geeft een enquête op deze site aan dat mensen gehecht zijn aan de wijk: 56% wil in Stadshagen blijven als ze zouden verhuizen. Hier enkele tips hoe het huren van tijdelijke opslagruimte kan helpen in de huidige woningmarkt – 3 scenario’s op een rij.
-Advertorial-

1. Ik probeer mijn huis te verkopen

Maak ruimte – Sla meubelen op

Huizenzoekers zijn veelal op zoek naar ruimte in een huis. Verwijder elementen die het huis kleiner doen lijken. Je zult eruit moeten springen om wel succesvol te zijn in de verkoop van uw huis. Haal een salontafel weg die niet per se nodig is. Je hoeft deze niet meteen bij het grofvuil te doen, wellicht zijn het meubelstukken die een grote (emotionele) waarde hebben. Het huren van tijdelijke opslagruimte is een oplossing voor dit probleem. Het grote voordeel is de flexibiliteit die het biedt. Wilt u de ruimte slecht één maand gebruiken, of een lange periode, het is beide mogelijk. Wanneer uw huis in de verkoop gaat, weet u immers ook niet hoe lang het duurt voor deze verkocht is. Bij Loods 038 hebt u een opzegtermijn van slechts 2 dagen, dus mocht het huis toch snel verkocht zijn zit u er niet lang aan vast.

Maak het interieur ‘algemeen’ – Haal persoonlijke items weg

Bij bezichtigen moet men zich kunnen voorstellen dat het hun huis is, te veel persoonlijke spullen staan dit psychologische proces in de weg.  Foto’s en andere persoonlijke element kunnen daarom beter worden verwijderd. Houd ook de kleuren in het huis algemeen en licht, dit geeft tevens een grotere kans dat het huis in de smaak valt. Passen de persoonlijke spullen in enkele dozen? Geen probleem, u huurt al een ruimte van 1 m3.

Laat bergruimte zien

Potentiële kopers zien graag dat een huis een scala aan opbergmogelijkheden en bergruimte heeft. Het maakt echter geen goede indruk als deze ruimte tot de nok toe vol staat. Het is dan beter om extern deze spullen op te slaan die je toch niet iedere dag gebruikt. Potentiële kopers zien dan de royale opbergruimten die uw huis biedt.

Meer informatie over opslagruimte huren in Zwolle voor het verkopen van uw huis.

2. Ik heb mijn huis verkocht

De vlag kan uit, u hebt uw huis verkocht! Maar steeds vaker wachten mensen met de koop van een nieuw huis tot het oude is verkocht. Tijdelijke opslagruimte is de ideale oplossing als overbrugging van de periode ‘tussen 2 huizen’. Huurt u bijvoorbeeld een huurhuis tot u een goede woning hebt gevonden? Dit huis is waarschijnlijk kleiner dan het huis dat u verkocht hebt of wordt gemeubileerd opgeleverd. In beide gevallen zit u met (een deel van) uw inboedel die u tijdelijk elders zult moeten onderbrengen.

Bij Loods 038 zijn ruimtes per direct beschikbaar. Dit betekent dat als u vandaag langs komt, u direct gebruik kunt maken van de ruimte. Maak gebruik van onze gratis aanhangwagen service en plaats uw inboedel in de unit. U kunt vervolgens 7 dagen per week bij uw spullen, van 06.00 – 23.00 uur. Brengen de spullen naar de opslag wanneer het u uitkomt.

Meer informatie over het huren van opslag als overbrugging tussen 2 huizen.

3. Ik blijf in mijn huis wonen

In de huidige woning markt kunt u er ook voor kiezen om (voorlopig) in uw huis te blijven wonen.  Veel woningen zijn lastig verkoopbaar en een groter huis kopen brengt financiële risico’s met zich mee. Ook dan kunnen de opslagruimtes van Loods 038 uitkomst bieden.

>Opslagruimte huren voor een verbouwing

Als u besluit om de bovenverdieping eens flink aan te pakken of nu dan toch die aanbouw te realiseren zullen veelal uw spullen in de weg staan en u hinderen bij de verbouwing. Huur enkele maanden een unit tot de verbouwing weer klaar is. Bij Loods 038 staat het in een schone, droge en goed beveiligde omgeving. Wanneer u klaar bent met de verbouwing, kunnen de spullen weer netjes op de plek worden gezet.

Opslagruimte huren om ruimte beter te benutten

Spullen waarvan u verwacht toch nooit meer te gebruiken kunt u het beste direct weggooien , of laat het iemand anders van waarde zijn door het bijvoorbeeld naar Stichting Kringloop Zwolle te brengen. Voor overige spullen die misschien wel in de weg staan maar u niet direct kwijt wil, is het huren van tijdelijke opslagruimte een goede oplossing. Bij Loods 038 zijn uw spullen toch altijd in de buurt, u rijdt er zo even langs om wat op te halen of te brengen.

Meer over inboedelopslag huren bij Loods 038.

Over Loods 038

Wat zijn de voordelen van opslagruimte huren bij Loods 038 in Zwolle?

 1. Dichtbij – Vanuit Stadshagen bent u er zo!
 2. Flexibel – Huren vanaf één maand, en zo lang u wilt
 3. Keuze uit 30 verschillende formaten – Altijd het formaat dat u zoekt
 4. Gratis aanhangwagen – Onze klanten betalen niets voor deze ruime aanhangwagens
 5. Veilig – Camera toezicht, brandmeldcentrale en toegangscontrole systeem – uw goederen worden goed in de gaten gehouden

Waar vindt u Loods 038 Self-Storage?

Gelegen op industrieterrein Voorst, een kleine 5 minuten vanaf Stadshagen op een zeer goed bereikbare locatie langs de Westenholterallee richting de rotonde naar de A28 bij Zwolle-Zuid. Loods 038 Self-Storage is dan ook hét opslagbedrijf voor bewoners van Stadshagen. Kom langs of neem alvast een kijkje op de website van Loods 038.

Contactgegevens:

Loods 038 Self-Storage B.V.
Schoenerweg 1b
8042 PJ Zwolle
038-4237123

info@loods038.nl
www.loods038.nl

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

8 reacties op 'Opslagruimte huren als hulpmiddel in huidige woningmarkt' »

 • Blauwvinger schreef:

  Snap de link echt niet in dit fraai gesponserde item.Mensen hebben niet zo,n behoefte aan opslagruimte immers hun huis wordt niet verkocht en er is dus ruimte genoeg.

 • frank schreef:

  Wel handig, wil mijn huis eerst verkopen en dan tijdelijk op een kamer wonen. Zal het zeker overwegen. Maar eerst wat bezichtigers in mijn huis…

 • Frans schreef:

  @Frank: Als je te klein woont ( dus ruimte tekort hebt) en geen mogelijkheden om je huis te verkopen, dan kan externe opslag best interessant zijn! En gesponsord of niet, de schoorsteen van Stadshagennieuws zal ook op één of andere manier moeten blijven roken!

 • daf schreef:

  Haha, deze site wordt steeds bedenkelijker als “nieuws” site.

 • Henk schreef:

  @daf: Af en toe een betaald artikel moet geen enkel probleem zijn, dat maakt het immers mogelijk maakt om verder gratis nieuws uit de wijk te brengen. Ik weet dat ze helemaal met vrijwilligers werken, die zonder enige tegenprestatie nieuws brengen en foto’s maken. Iets wat niet altijd vanzelfsprekend is in een wijk waar veel mensen vooral voor zichzelf leven… Dat zou je juist moeten toejuichen in plaats van erop te zeuren.

 • Blauwvinger schreef:

  @Henk,

  Prima zo,n advertentie maar breng het dan niet als nieuws.

  Trouwens als hier vaak nieuws wordt gebracht is het allang geen nieuws meer en blijft het weken stil hier op de site.

  Mensen die vooral voor zichzelf leven, tja is dat de hele maatschappij niet zo dat is niet per definitie wijk gebonden.

  Niet zo bot zijn tegen jouw lezers :)

 • daf schreef:

  @ Henk…het wordt inderdaad als “nieuws” gebracht wat natuurlijk niet kan.

  Het is niet herkenbaar als reclame waardoor al de andere “neuws”stukken in twijfel getrokken kunnen worden die hier geplaatst worden.

  Zie dat ik nieuws overal als “nieuws” zet omdat je deze site natuurlijk totaal niet serieus kunt nemen, dat mensen dit vrijwillig doen hoeft niet verteld te worden want het zou een absolute schande zijn als iemand voor dit prutswerk betaald krijgt.

 • Henk schreef:

  @Blauwvinger Ik ben geen medewerker van de site hoor, slechts een bezoeker die vindt dat je niet zo moet zeuren dat er af en toe wat reclame voorbij komt.

  @daf Volgens mij staat er gewoon bij het dat om een advertentie gaat. Maar goed, als je de site zo’n prutswerk vindt, vraag ik me toch af waarom je hem dan bezoekt?

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!