Weer inbraken in auto’s Stadshagen

vrijdag 22 maart 2013 20 reacties
Weer inbraken in auto’s Stadshagen

Alweer hebben dieven ingebroken in auto’s in Stadshagen. In de nacht van donderdag op vrijdag werd er veelvuldig ingebroken, onder meer aan de Bonkenhavestraat, de Nijerwalstraat, de Oude Wetering (tweemaal), Kleimos, Lindenhorststraat en de Marxveldstraat. Er werden onder meer elektronische apparatuur en airbags weggenomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

In de nacht van woensdag op donderdag werd er al ingebroken in auto’s op de Frankhuizerallee, Houtwalstraat en Tiendschuurstraat (3x). Toen melde een getuige twee mannen weg te zien lopen waarvan één met een capuchon over het hoofd. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Het is aan te raden om niets in het zicht te laten liggen en alle waardevolle spullen mee te nemen. Mocht u verdachte personen of verdachte situaties zien, bel dan direct het alarmnummer om de politie tijdig te kunnen alarmeren.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!