Politie zoekt getuigen en goederen autoinbraken

vrijdag 29 maart 2013
Politie zoekt getuigen en goederen autoinbraken

In het onderzoek naar de drie verdachten die in de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart zijn aangehouden op verdenking van auto-inbraken in Stadshagen, heeft de politie het vermoeden dat er spullen waaronder airbags van auto’s mogelijk zijn gedumpt in of in de omgeving van de wijk Holtenbroek. Dat laat de politie vrijdag weten.

Getuigen gezocht
De politie wil graag in contact komen met mensen die in de genoemde omgeving dingen hebben gezien of gevonden die hier mogelijk mee te maken hebben. Daarnaast roept de politie getuigen op die in de genoemde nacht in de wijk Stadshagen verdachte auto’s of verdachte situaties hebben gezien om zich ook te melden. Neem contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reeks autoinbraken
Stadshagen werd een week geleden enkele nachten geteisterd door autoinbraken. Ook afgelopen week was het weer raak. Door attente getuigen kon een drietal jongens worden aangehouden. Het is niet duidelijk of zij ook verantwoordelijk waren voor de serie inbraken in de week daarvoor. Blijf dus uw omgeving scherp in de gaten houden op verdachte situaties of mensen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!