Zwembad Bubbels officieel geopend

zaterdag 5 oktober 2013 4 reacties
Zwembad Bubbels officieel geopend

Op 5 oktober heeft BubbelsBewegen officieel haar deuren geopend. Initiatiefnemers Akwaak Zwemscholen, Topfit Fysiotherapie en Allio kinderopvang bundelen hun krachten in dit nieuwe multifunctionele centrum in Stadshagen. Een gebouw met zwembad en allerlei aanverwante diensten op het gebied van bewegen, gezondheid en kinderopvang.

Opening
Wethouder Gerrit Piek verrichte samen met Jelle Rozema van Akwaak Zwemscholen de openingshandeling: het doorknippen van een lintje als begin van een Bubbel-estafette en het loskoppelen van een net met ballen boven het zwembad als einde van de Bubbel-estafette.

BubbelsBewegen is een initiatief van Akwaak Zwemscholen, Topfit Fysiotherapie en Allio kinderopvang. Door samenwerking de klant nóg beter van dienst zijn, staat centraal. De officiële opening werd gevolgd door een Open Dag, die een grote belangstelling kende. Er werden allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen.

Zwembad met beweegbare bodem
Het zwembad in BubbelsBewegen is 20 meter lang en 8 meter breed. Het heeft een beweegbare bodem van 10 bij 8 meter. Hierdoor kun je variëren in de diepte van het zwembad. Dit biedt vele voordelen bij het geven van zwemles, maar het zwembad is door de beweegbare bodem en een temperatuur van 31 graden ook erg geschikt voor bijvoorbeeld Hydrotherapie, Hydrogym en tal van -al dan niet medische- aquasporten. En natuurlijk is er ook vrijzwemmen. BubbelsBewegen geeft hier invulling aan door het Bubbels Banenzwemmen, Fridayfun en Familyfun; doelgroepgericht vrijzwemmen voor
iedereen!

Initiatiefnemers
Akwaak Zwemscholen is de grootste particuliere zwemlesaanbieder van Nederland met op dit moment 21 leslocaties in 19 plaatsen. Akwaak Zwemscholen geeft al vijf jaar zwemles in Zwolle. Akwaak biedt daarnaast ook baby-peuterzwemmen, aquajogging, zwangerschapsgym, en fifty fit. Topfit Fysiotherapie opent in BubbelsBewegen haar zesde vestiging. Door de aanwezigheid van een zwembad kan Topfit Fysiotherapie in BubbelsBewegen naast de gebruikelijke vormen van fysiotherapie ook Hydrotherapie aanbieden, voor mensen die moeite hebben met ‘bewegen op het droge’ en voor mensen die een knie- of heupoperatie hebben heeft ondergaan. Allio kinderopvang heeft ruim 120 vestigingen in de provincies Drenthe, Gelderland en Overijssel. De nieuwe vestiging in BubbelsBewegen biedt zowel dagopvang als buitenschoolse opvang, Het thema ‘Bewegen’ komt volledig centraal te staan op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Zo is er de mogelijkheid om gedurende de zwemlesperiode buitenschoolse opvang af te nemen.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!