Bij Bubbels failliet, zwemlessen voorlopig gestaakt

woensdag 29 mei 2024
Bij Bubbels failliet, zwemlessen voorlopig gestaakt

Bij Bubbels, het zwembad in Stadshagen, is failliet. Dat heeft de curator woensdag aan de klanten van de zwemschool laten weten. Hoewel er wordt onderzocht of er geïnteresseerden zijn om de activiteiten over te nemen, kan er voorlopig geen gebruik gemaakt worden van het zwembad. Alle zwemlessen en activiteiten stoppen per direct.

Het is niet de eerste keer dat het zwembad in Stadshagen failliet gaat. BubbelsBewegen werd in 2013 geopend als multifunctioneel centrum, waar Akwaak de zwemschool was. In 2020 ging Akwaak failliet, waarna twee werknemers een doorstart maakten onder de naam Bij Bubbels. Ondanks de grote belangstelling en wachtlijsten voor zwemlessen, stopt het dus toch voor Bij Bubbels.

De gevolgen voor kinderen, klanten en personeel van Bij Bubbels zijn uiteraard groot. Het is nog niet duidelijk op welke termijn er nieuws te verwachten is over een eventuele doorstart. De curator laat weten dat klanten die vooruit betaald hebben voor zwemlessen of andere activiteiten die nog niet zijn afgenomen, een vordering kunnen indienen via faillissementen@veranova-advocaten.nl.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!