Nationale Voorleesdagen van start met Voorleesontbijt

donderdag 23 januari 2014
Nationale Voorleesdagen van start met Voorleesontbijt

Het zijn weer de Nationale Voorleesdagen en op IKC Het Festival begonnen die feestelijk met het jaarlijkse voorleesontbijt. Het prentenboek Krrrr…okodil! van Catherine Rayner staat dit jaar centraal bij deze Nationale Voorleesdagen. Op Het Festival werd dit prentenboek niet alleen voorgelezen, maar ook uitgebeeld.

2

Voorlezen is belangrijk. Het heeft een positief effect op de woordenschat, spelling en op tekstbegrip. Het Festival liet het festival dan ook niet zomaar voorbij gaan. Met een geschilderd decor en een zelfgemaakte krokodillenbek werd het prentenboek voorgelezen en uitgebeeld voor alle peuters en kleuters. Bij een ontbijt hoort een broodje met wat drinken, dit werd verzorgd door Albert Heijn.

Nationale Voorleesdagen
De Nationale Voorleesdagen duren nog tot 2 februari. In de bibliotheek in Stadshagen wordt hier onder andere aandacht aan besteed met een Voorleesbrunch op zaterdag 25 januari en is op vrijdag 31 januari voorlezen met gebaren.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!