Het Festival viert tienjarig jubileum

woensdag 18 september 2019
Het Festival viert tienjarig jubileum

Het Integraal Kindcentrum (IKC) Het Festival aan de Sportlaan bestaat tien jaar en dat wordt deze week uitbundig gevierd. Afgelopen maandag werden de festiviteiten gestart met een dans op het basketbalveld. De week wordt vrijdag afgesloten met het ‘Festival’ op het schoolplein, waar de kinderen zich kunnen vermaken met verschillende activiteiten op het gebied van sport en techniek. De rest van de feestweek is gevuld met diverse groepsactiviteiten.

Vandaag zijn de groepen 1 en 2 aan de beurt. Zij zijn vanochtend met bussen vertrokken naar het Grote Kabouterbos in Dronten. Hier is het de hele dag pret in de Kabouterspeeltuin en wordt het Kabouterpad gevolgd. Afgelopen maandag kregen de groepen 3 en 4 een workshop van de Klankenkaravaan, dat zorgde voor een inspirerende muzikale activiteit. De groepen 5 tot en met 8 gaan zich bezig houden met het oplossen van een spannend Topsecret Mysterie.

Het IKC Het Festival profileert zich als een plek waar kinderen van nul tot twaalf jaar de hele dag door kunnen leren, spelen en zich kunnen ontwikkelen. De school werkt ondermeer samen met de Muzerie, Sportservice Zwolle, het voortgezet onderwijs, Icare en Doomijn. Er wordt veel aandacht besteed aan milieu, techniek en nieuwe media.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!