Inschrijving Triathlon Zwolle loopt voorspoedig

donderdag 23 januari 2014
Inschrijving Triathlon Zwolle loopt voorspoedig

Begin januari opende de inschrijving voor de vierde editie van de Triathlon Zwolle, die op 20 september 2014 gehouden wordt. Inmiddels is de kwart triathlon al helemaal vol en is voor de achtste triathlon al ruim de helft van het aantal startbewijzen gereserveerd. Voor de estafette-triathlon zijn nog wel volop kaarten beschikbaar.

In 2011 werd de eerste editie van de Triathlon Zwolle gehouden en deze was meteen een groot succes. Gingen bij die eerste editie zo’n honderd individuele deelnemers en 20 trio’s van start, dit jaar is er ruimte voor driehonderd individuele deelnemers en vijftig trio’s. De voorbereidingen voor de vierde editie van de Triathlon Zwolle lopen voorspoedig, aldus de organisatie die nu bezig is de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten.

350 startbewijzen
Bij de kwart triathlon zullen honderd deelnemers van start gaan en de achtste triathlon zal in twee delen, van beide honderd deelnemers, worden gehouden. Daarnaast kunnen nog maximaal vijftig teams van start gaan die gedrieën de kwart- of achtste triathlon zullen zwemmen, fietsen en lopen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!