Jackie de Vries ook komend seizoen hoofdtrainer CKV Sparta

woensdag 18 februari 2015
Jackie de Vries ook komend seizoen hoofdtrainer CKV Sparta

Korfbalvereniging CKV Sparta uit Stadshagen heeft ook voor komend seizoen hoofdtrainer Jackie de Vries aan de vereniging weten te binden. De korfbalvereniging staat op het punt te promoveren naar de overgangsklasse en zowel het team als de trainer willen graag nog een jaar verder.

De selectie (senioren 1 en 2) heeft laten zien dat beide teams de ambitie hebben gezamenlijk de overgangsklasse te willen bereiken. Beide teams staan er goed voor maar in de laatste wedstrijden moeten nog wel de punten gehaald worden. Als de promotie lukt dan is dat een unicum voor de vereniging en gaan beide teams volgend jaar met de schotklok spelen.

Jeugd
De vereniging zet niet alleen in op kwaliteit bij de selectie maar zet ook in op verbeteringen bij de jeugd. Sinds dit seizoen trainen alle teams twee maal per week op basis van jeugdplannen per leeftijd. Verder is de verwachting dat de vereniging dit jaar nog doorgroeit naar 300 leden. Wekelijks komen er nieuwe jeugdleden bij maar zien we ook oudleden terugkeren om weer een balletje te gooien.

Om alles goed te kunnen blijven faciliteren is de vereniging op zoek naar sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen of via sponsoring van de hoofdmacht zich in Zwolle en omgeving willen profileren.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!