De Gouden PEC-bal is weer verstopt!

De tweede Gouden PEC-bal is verstopt in de wijk! Net als bij de vorige bal is de eerste tip: “ik lig in eenzaam struikgewas”. Daar komt dit keer een toevoeging bij, want dit struikgewas kan venijnig prikken. Een tip en waarschuwing! De vinder mag de bal houden en wint twee vrijkaarten voor de wedstrijd PEC Zwolle-Willem II op 4 april.

Handtekening Bart van Hintum
De PEC Zwolle-bal is gesigneerd door Zwolle-speler én Stadshagenaar Bart van Hintum, die uitgebreid in het StadshagenNieuws Magazine aan het woord komt. Vind je bal? Maak dan en foto en stuur het op via Facebook, Twitter of via e-mail: info@stadshagennieuws.nl. Houdt ons Facebook– en Twitterkanaal ook goed in de gaten voor tips!

Sportief zoeken!
De vorige bal werd al snel gevonden door hele goede speurders uit de wijk. Omdat de datum op de website en het magazine niet goed op elkaar aansloten en veel kinderen niet konden zoeken, hebben we besloten de actie deze week te herhalen. StadshagenNieuws wil iedereen op het hart drukken sportief te zoeken en niet te vechten om de bal.