Felicitaties en verrassing voor kampioensteam schoolvoetbal

vrijdag 19 juni 2015
Felicitaties en verrassing voor kampioensteam schoolvoetbal

Woensdag won het voetbalteam van basisschool De Vlieger het landskampioenschap schoolvoetbal en donderdagochtend werden ze op hun school feestelijk gehuldigd. Maar het feest was nog niet voorbij want vrijdagochtend kwam eerst wethouder René de Heer de jongens feliciteren en daarna kwamen Diederik Meijntjes en Gerard Nijkamp van PEC Zwolle met een mooie verrassing.

Wethouder René de Heer feliciteerde de jongens namens de gemeente met de landstitel schoolvoetbal. De Heer prees de jongens om hun prestatie en hoe trots niet alleen hij, maar alle Zwollenaren zijn op het gehaalde succes. En het bleef niet bij woorden: de jongens hebben tevens uit handen van René de Heer een lekkere traktatie in ontvangst mogen nemen.

Huldiging
Na de wethouder brachten Diederik Meijntjes en Gerard Nijkamp, manager en technisch directeur bij PEC Zwolle, een bezoek aan de school. Ook zij feliciteerden de jongens met hun gehaalde succes en uit handen van Gerard Nijkamp hebben de jongens het jaarboek van PEC Zwolle in ontvangst mogen nemen. Daarnaast zijn de jongens uitgenodigd om op 23 augustus de wedstrijd PEC Zwolle – FC twente bij te wonen. Het team zal door de Zwolse spelersbus opgehaald en teruggebracht worden. Voor de wedstrijd zullen de jongens gehuldigd worden en mogen ze een ereronde maken op het veld. Na de wedstrijd zullen ze PEC-trainer Ron Jans en mogelijk een aantal spelers ontmoeten.

Naast de traktatie van de wethouder kregen de jongens nog meer taart vandaag: ook vanuit de KNVB werd een lekkere slagroomtaart bezorgd met de felicitaties voor de overwinning.

Foto’s: Jeanet Minks en Bernard Ludema

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!