Informatieavond ‘Water in Stadshagen’

maandag 30 maart 2015
Informatieavond ‘Water in Stadshagen’

Het Waterschap Groot Salland houdt op donderdag 23 april een interactieve informatieavond voor bewoners van Stadshagen om samen na te denken over het water in uw wijk. In Stadshagen zijn veel watergangen die mede het gezicht en de gebruiksmogelijkheden in uw wijk bepalen.

De watergangen en oevers worden onderhouden door het Waterschap Groot Salland in overleg met de gemeente Zwolle. Dit onderhoud bepaalt in belangrijke mate hoe de wateren en oevers eruit zien.

Tijdens de informatieavond die mede wordt georganiseerd door adviesbureau TAUW is er alle gelegenheid voor meningen, ideeën en suggesties. Het waterschap gaat graag met inwoners van Stadshagen in gesprek over het beeld van de wateren in Stadshagen en welke wensen en ideeën inwoners daar zelf bij hebben. Ook hoort het Waterschap graag hoe Stadshagenaren het water in de wijk beleven.

Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur.
Locatie: Streekzaal in het Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1.

Om een beeld te krijgen van het aantal bezoekers, vraagt het waterschap vriendelijk om uzelf aan te melden. Dat kan tot en met 23 april via info@wgs.nl of 038-4557200 (tijdens kantooruren).

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!