Plannen Stadshoeve woensdag gepresenteerd

zaterdag 9 mei 2015
Plannen Stadshoeve woensdag gepresenteerd

Het bestuur van de stichting de Stadshoeve nodigt alle inwoners van Stadshagen uit voor een presentatie van de plannen voor de nieuwe wijkboerderij Stadshoeve. De resultaten uit een eerdere enquête onder inwoners van Stadshagen, zijn door vrijwilligers uit de wijk vertaald naar tastbare projecten. De plannen worden woensdagavond in het Cultuurhuis gepresenteerd.

De Stadshoeve wil een complete beleving zijn en het groene hart worden van Stadshagen. Een plek waar iedereen, van jong tot oud, elkaar gezellig kan ontmoeten en kinderen zich kunnen ontwikkelen. Dit door aanleg van belevenistuinen, een boerderij met dieren en een ontmoetings- en educatieruimte en een avontuurlijk speelgebied voor de kinderen.

In maart werd de officiële start van de bouw van de wijkboerderij nog uitgesteld, na bezwaren van omwonenden op het eerste ontwerp van de Stadshoeve tuinen. De stichting probeert in overleg met alle betrokken wijkbewoners en omwonenden, alle belangen goed te vertalen in de plannen.

Woensdagavond vertellen de vrijwilligers uit de werkgroepen boerderij, dieren, educatie en avontuurlijk spelen, graag waar zij voor staan en wat ze willen bereiken. Daarnaast zal de architect uitleg geven over de ontwikkelde ontwerpen van de boerderij ‘de Stadshoeve’. De presentatie wordt gehouden van 19.30-21.30 uur in het Cultuurhuis.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!