Zaterdag open dag bij TC’91 Stadshagen

donderdag 10 september 2015
Zaterdag open dag bij TC’91 Stadshagen

Tennisvereniging TC’91 Stadshagen organiseert komende zaterdag 12 september een open dag. Van 10.00 tot 12.00 uur zet de jongste tennisvereniging van Zwolle haar deuren aan de Oude Wetering wagenwijd voor je open. Tennisschool Manon Jonker beantwoordt al je vragen over trainingen, je kunt jeugd activiteiten volgen via het Vriendjes & Vriendinnetjes toernooi en het bestuur is aanwezig om je wegwijs te maken.

“Wist je dat één op de zestien mensen in Nederland regelmatig op de tennisbaan staat?”, vertelt voorzitter Lars Polling. “Dan heb je het over ruim 1 miljoen tennissers. Wat heeft tennis te bieden dat zó veel mensen er zo veel plezier aan beleven? Tennis daagt je uit. Of je het nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of nog gaat starten; tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig en kun je het spelen wanneer het jou uitkomt.”

Voor wie tijdens de open dag lid wordt van TC’91 Stadshagen, kan profiteren van een aantrekkelijke kennismakingsaanbieding: je speelt de rest van het tennisseizoen tot april 2016 gratis (alleen inschrijfgeld € 20) en pas contributie in het seizoen 2016/2017. Ook Tennisschool Manon Jonker heeft een mooie aanbieding met een gratis proefles.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!