Roei- en zeilvereniging houdt 13 april Open Dag

vrijdag 29 maart 2019
Roei- en zeilvereniging houdt 13 april Open Dag


De Zwolse Roei- en Zeilvereniging (ZRZV) houdt op zaterdag 13 april van 10.00 tot 16.00 uur op haar locatie bij de Westerveldse Kolk een open dag. Bezoekers kunnen met beide watersporten kennismaken, in een roei- of zeilboot op het water of op een roeimachine. ’s Ochtends wordt roeiles gegeven aan de jeugd en ’s middags kleurt de kolk vrolijk van de Optimistjes voor de jeugd en de Valken. De hele dag zijn er rondleidingen op het terrein.

De Westerveldse Kolk is een prachtige locatie voor ZRZV. De kolk heeft een open verbinding met het Zwartewater en biedt rustig vaarwater, zonder ander vaarverkeer. Het karakteristieke clubhuis met ‘de kromme rug’ biedt onderdak aan de zeer gemêleerde vloot van de vereniging. Skiffjes tot ‘achten’ vinden een plek in dit botenhuis.

ZRZV heeft ongeveer 600 leden, is opgericht in 1887 en bestaat al ruim 130 jaar. Roeileden presteren op nationaal, internationaal en zelfs Olympisch niveau. De club heeft zich ontwikkeld tot expertisevereniging aangepast roeien van Oost-Nederland met ervaren instructeurs, diverse hulpmiddelen en aangepaste boten.

Het clubhuis is te vinden aan de Holtenbroekerdijk 100, vanuit Stadshagen gezien aan de overzijde van het Zwartewater.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!