Woensdag braderie bij Kinderopvang Het Lammetje

maandag 1 mei 2017
Woensdag braderie bij Kinderopvang Het Lammetje

Kinderopvang Het Lammetje in Stadshagen organiseert woensdag een feestelijke braderie, speciaal voor de allerkleinsten en hun ouders of grootouders. Naast een open dag bij de kleinschalige opvang, zijn er allerlei activiteiten rondom lammetjes.

Zo kan er tijdens een workshop van ‘Knuffelmakers’ een eigen knuffel worden gemaakt en kunnen de kleintjes met een echt lammetje op de foto. Verder wordt een muzikale workshop ‘zingend opvoeden’ gegeven en mogen de kleintjes meedoen met het lammetjeskoor.

Christelijke levensvisie
Kinderopvang Het Lammetje in Zwolle onderscheidt zich door vanuit een overtuigend christelijke levensvisie te werken. “Wij bieden kinderen in een veilige en liefdevolle setting een warm tweede thuis,” vertelt oprichtster Anjo Luhukay. Onder haar bevlogen leiding is Het Lammetje gestart in maart 2015. “Identiteit, huiselijkheid, geborgenheid en kwaliteit staan centraal. Dat laten we woensdag graag zien met een open dag en leuke activiteiten.” Ouders die enthousiast zijn wordt een gratis dagdeel opvang aangeboden om te proberen.

Welkom
Iedereen is welkom op woensdag 3 mei tussen 10.00 en 13.00 uur aan Haakmos 12 in Zwolle. De workshop zingend opvoeden is om 11 uur en het lammetjes koor is om 12.15 uur. Toegang is gratis.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!