Voetbalplaatjesactie CSV’28 van start

zaterdag 7 november 2015
Voetbalplaatjesactie CSV’28 van start

Anderhalf miljoen plaatjes verdeeld over bijna tweehonderdduizend zakjes: de voetbalplaatjesactie van CSV’28 en Jumbo Nagelmaeker is van start gegaan. De komende maanden kunnen heel wat, vooral kleine, Stadshagenaren zichzelf en elkaar sparen.

Zaterdagochtend kreeg Durk de Boer, voorzitter van CSV’28, het eerste voetbalplaatjesboek uitgereikt door Jeroen Nagelmaeker en daarna kregen alle CSV’28-spelers een tas met daarin een boek en alvast een paar zakjes kaartjes. Tot het einde van het jaar kunnen de voetbalplaatjes gespaard worden bij Jumbo en op 10 januari 2016 vindt nog een ruilmiddag plaats bij CSV’28 om de het plaatjesboek compleet te krijgen.

Pannakooi
Voor Jumbo Nagelmaeker en CSV ’28 staat verbinding centraal. Niet alleen deze voetbalplaatjesactie zorgt voor verbinding tussen de leden. Maar ook het initiatief om samen te gaan voor de realisatie van een Pannakooi voor de wijk Stadshagen zorgt voor verbinding. Op donderdag 12 november zal er een open sponsoravond zijn, waarin topscheids Björn Kuipers zal spreken over betaald voetbal en het bedrijfsleven. Iedereen kan zich aanmelden voor deze benefietavond via www.csv28zwolle.nl/aanmelden. De opbrengst is 100% voor Pannakooi.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!