Park de Stadshoeve viert hoogste punt

zaterdag 26 november 2016
Park de Stadshoeve viert hoogste punt

“Wie denkt dat er in Stadshagen geen sociale cohesie is, die nodigen we uit op Park de Stadshoeve”, dat zei wethouder René de Heer bij de viering van het hoogste punt van het nieuwe gebouw. De contouren van het nieuwe gebouw werden deze week zichtbaar en op zaterdag 26 november werd het hoogste punt van de Stadshoeve gevierd met alle betrokkenen en vrijwilligers.

Na een toespraak van de voorzitter mochten alle betrokken van de werkgroepen en bouw in één minuut toelichten wat er de komende maanden allemaal staat te gebeuren. Zo is werkgroep ‘Dieren’ bezig met de fysieke zorg voor de dieren die nu op de boerderij zijn, maar zijn zij druk bezig met het samenstellen van de ‘nieuwe bewoners’ voor straks.

Werkgroep ‘Avontuurlijk spelen’  is druk bezig met het inrichten van de speelterreinen. Zo is er een kasteel, wordt het spelen voor 0-4 jaar verplaatst naar voor het terras van het nieuwe ontmoetingsgebouw en komt er een waterspeelplaats. De scholen in Stadshagen hebben hierbij ook een actieve rol. Zo is afgelopen najaar de Wilgenburcht gerealiseerd door zes scholen.

Het nieuwe gebouw wordt naar verwachting in het voorjaar opgeleverd. “Afhankelijk van het weer”, aldus de aannemer. Wethouder René de Heer opende met de woorden: “Wie denkt dat er in Stadshagen geen sociale cohesie is, die nodigen we uit op Park de Stadshoeve”. Hij bedankt het bestuur en de vrijwilligers voor hun inzet voor het realiseren van een echte Stadsboerderij in in Stadshagen. Na de toespraken kregen de bezoekers een rondleiding krijgen over het terrein met uitleg wat er allemaal wordt gerealiseerd.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!