Zaterdag open dag bij TC’91 Stadshagen

vrijdag 24 maart 2017
Zaterdag open dag bij TC’91 Stadshagen

Tennisvereniging TC’91 Stadshagen organiseert komende zaterdag 25 maart een open dag. Van 10.00 tot 14.00 uur zet de tennisvereniging haar deuren aan de Oude Wetering open voor iedereen.

“Wist je dat één op de zestien mensen in Nederland regelmatig op de tennisbaan staat?” vertelt voorzitter Lars Polling. “Tennis daagt je uit. Of je het nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of nog gaat starten; tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig en kun je het spelen wanneer het jou uitkomt.”

TC’91 heeft ruim 200 competitiespelers, een leuke mix van jong en oud(er) tennissers en 10 gloednieuwe tennisbanen. De vereniging organiseert jaarlijks 4 open toernooien, een speciaal Jeugd Weekend, en in de winter kan er overdekt getennist worden.

Zaterdag staan mensen van de club klaar om alle vragen te beantwoorden. Tennisschool Manon Jonker vertelt alles over trainingen en je kunt zaterdag genieten van het Blessed Generation Stadshagen Dubbeltoernooi. Voor wie tijdens de Open Dag besluit lid te worden, profiteert van een aantrekkelijke welkomstaanbieding.

De Open Dag wordt georganiseerd op zaterdag 25 maart 2016 van 10.00 tot 14.00 uur bij tennisvereniging TC’91 aan de Oude Wetering in Stadshagen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!