Buslijn 1 komende weken via andere route

vrijdag 24 maart 2017
Buslijn 1 komende weken via andere route

Vanaf maandag rijdt buslijn 1 tijdelijk een andere route door Stadshagen. Syntus moet omrijden vanwege de werkzaamheden aan de kruising Belvédèrelaan / Frankhuizerallee. Door de omleiding zijn de vertrektijden aangepast en een aantal haltes vervallen.

De werkzaamheden aan de kruising starten maandag 27 maart en duren tot woensdag 26 april. Gedurende die periode is de buslijn omgeleid en heeft ook het wegverkeer te maken met verkeershinder en omleidingen. Syntus laat de stadsbussen van lijn 1 tijdens deze periode rijden via de Mastenbroekerbrug, in plaats van de Twistvlietbrug. Zoals op de kaart weergegeven vervalt het roodgekleurde traject en volgen de bussen de groene lijn.

De lus in de wijk Stadshagen zal via de Drapenierlaan worden gereden. Daardoor zijn de haltes  Klooienberglaan, Twistvlietbrug, Bandijklaan en Frankhuizerallee vervallen. Andere haltes in Stadshagen kennen gewijzigde vertrektijden. Vanaf de halte Rozentunnel blijft de normale dienstregeling in stand en wordt er doorgereden naar het Centraal Station.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!