Hoe de kids te vermaken als de leraren staken?

zondag 10 december 2017
Hoe de kids te vermaken als de leraren staken?

De leraren staken dinsdag 12 december voor een beter salaris, maar vervelen hoeven de kinderen zich zeker niet die dag.

Park de Stadshoeve organiseert samen met Macventure Sports een gezellig en actieve dag voor de kinderen in Stadshagen. Zo kunnen de kinderen tussen 10.00 en 15.00 uur longboarden, klimmen en klauteren over het adventure parcours, kunnen ze mee bouwen aan een bamboetoren met verlichte kerstster of een speurtocht door Stadshagen via een app op je telefoon. Maar er zijn ook ludieke acties te vinden zoals ‘Heren 1 vang t op!’ van hockeyclub HC Zwolle. Zij passen op de jongeren leden van de club en organiseren allemaal spelletjes.

Park de Stadshoeve
De kosten voor een dag avontuur met drinken en iets lekkers is 6 euro. Kaartjes zijn te koop via de site van Park de Stadshoeve. 1 euro wordt per kaartje gedoneerd aan het nieuw te bouwen avontuurlijke speelkasteel. De allerkleinste kinderen kunnen knuffelen met de dieren en helpen met de verzorging.

Speelparadijs Monkey Town en Djambo Kids
Djambo Kidsplay is op de dag van de staking extra geopend vanaf half 10, waar zij normaal gesproken gesloten zijn op dinsdag. Vlakbij Stadshagen opent speelparadijs MonkeyTown de deuren. Maar helaas pas wel op donderdag 14 december, twee dagen later dan de staking. “Helaas lukt dinsdag 12 december NIET”, zo staat te lezen op de site.

Ludieke actie
Met de kreet ‘Heren 1 vangt op’ zet het team van Heren 1 van HC Zwolle zich in voor de opvang van de jongere leden tijdens de staking. De kinderen kunnen zich opgeven om die dag bij het clubgebouw “hockeyactiviteiten, spelletjes en heel veel lol” te hebben, zo is te lezen op de site van de club.

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!