Politie druk met vuurwerkmeldingen

zaterdag 30 december 2017
Politie druk met vuurwerkmeldingen

De politie in Zwolle heeft zijn handen vol aan vuurwerkmeldingen in Zwolle. Ook in Stadshagen komen meldingen van bewoners die zich storen aan buurtgenoten die niet kunnen wachten met het afsteken van knal- en siervuurwerk. Officieel mag het vuurwerk pas op oudejaarsavond worden afgestoken.

Op social media was de politie net zo druk, in dit geval om meldingen die Zwollenaren doen te kunnen beantwoorden. In een aantal gevallen ging de politie ook daadwerkelijk ter plaatse, onder andere aan de Goudplevierstraat in Stadshagen. De rust keerde na het bezoek weer terug, zo is te lezen in de reacties naar de politie.

Officieel mag vuurwerk pas worden afgestoken op oudejaarsdag vanaf 18:00 uur ’s avonds. De ervaring leert dat veel mensen toch eerder hun vuurwerk afsteken, tot ongenoegen van buurtgenoten die melden dat hun kinderen er niet van kunnen slapen en huisdieren onrustig worden.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!