Wijkagent: stop met zwaar vuurwerk in Stadshagen

maandag 5 november 2018
Wijkagent: stop met zwaar vuurwerk in Stadshagen

Het afsteken van zwaar vuurwerk en siervuurwerk in Stadshagen is dit jaar alweer vroeg begonnen. Regelmatig klinken er in de avond- en nachturen zware dreunen en het geluid van siervuurwerk. Daarover wordt al veelvuldig geklaagd op social media. Vandaag doet ook de wijkagent een duit in het zakje.

De wijkagent geeft aan al veel klachten te hebben gehad van zwaar vuurwerk in Stadshagen. “Dringend verzoek om dit in te leveren in plaats van te ontsteken”, zegt de wijkagent.

Dat de problematiek in Stadshagen hardnekkig is, blijkt al jaren. Een eerder georganiseerde rondetafelgesprek bij het winkelcentrum werd opgeluisterd door zware knallen van vuurwerk door hangjongeren.

Dat het zware vuurwerk door ouderen zou worden afgestoken, klopt niet altijd. Zo vond de politie bij jongeren van 13 jaar een aantal jaar geleden zwaar vuurwerk thuis, nadat ze werden betrapt op het afsteken van vuurwerk bij De Wade.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!