Sparta Zwolle wint van hekkensluiter AVO

maandag 21 januari 2019
Sparta Zwolle wint van hekkensluiter AVO

De Stadshagense korfballers van Sparta hebben zichzelf een goede dienst bewezen door ruim te winnen van AVO uit Assen. Net als vorige week speelde Sparta tegen de hekkensluiter. Maar dit keer liet Sparta er geen twijfel over bestaan.

De Zwollenaren willen naar boven blijven kijken om als outsider mogelijk kampioen te worden. AVO moet knokken voor elk punt om in de overgangsklasse te blijven. Het verschil tussen de ploegen was te groot om van een echte wedstrijd te spreken.  Door wat trucjes bleef AVO bij tot de rust 16-12, maar Sparta was al duidelijk de betere ploeg.

Na rust maakte Sparta het verschil geleidelijk groter. Met mooie aanvallen werd AVO met 33-24 terug naar Assen gestuurd. Henri Kikkert speelde als debutant een zeer verdienstelijke wedstrijd.  

Door het verlies van Heerenveen staat Sparta nu samen met deze Friese ploeg op de tweede plek, met koploper OWK nog binnen bereik.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!