Korfballers Sparta Zwolle hebben koppositie weer terug in handen

zondag 10 maart 2019
Korfballers Sparta Zwolle hebben koppositie weer terug in handen

De korfballers van Sparta uit Stadshagen staan weer bovenaan in korfbalovergangsklasse A. Maar dat ging dit weekend niet zonder slag of stoot. In een (met name in de eerste helft) zeer fysieke wedstrijd stuurde Sparta tegenstander Amicitia zonder punten naar huis. Eindstand: 23-15.

Amicitia haalde alles uit de kast om Sparta te ontregelen. Maar zonder zelf echt goed te spelen was Sparta duidelijk een paar maten te groot voor de Vriezeveners. Zij staan duidelijk terecht in de degradatiezone.

Sparta staat door de overige uitslagen van deze week weer aan kop. 2 punten boven Heerenveen, OWK en NIC. Er volgen nog 3 finales in deze spannende competitie waarin iedereen zo maar tegen verliespunten aan kan lopen. De 4 bovenste ploegen spelen niet meer tegen elkaar. 

Zaterdag 16 maart speelt Sparta om 18.30uwederom een thuiswedstrijd in de Windesheim-hal. De Hoeve is dan de tegenstander. In de uitwedstrijd speelden beide ploegen gelijk. Sparta kan de aanmoediging van veel thuispubliek dus wel gebruiken.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!