Korfballers Sparta nog één stap verwijderd van hoofdklasse

woensdag 27 maart 2019
Korfballers Sparta nog één stap verwijderd van hoofdklasse


De hoofdklasse is binnen handbereik voor de korfballers van Sparta uit Stadshagen. Ook AVO uit Assen werd zaterdag aan de zegekar gebonden. De reuzendoder, die eerder concurrenten als OWK en NIC punten had afgesnoept, was voor een Sparta in the flow toch een maatje te klein. 

Na een spannende eerste helft met als ruststand 13-14 in Spartaans voordeel werd de wedstrijd in de tweede helft op klasse en karakter beslist. De Spartanen lieten zich dit keer niet uit het veld slaan in een uitwedstrijd. Het team bleef rustig door scoren waar de productie van AVO een periode stokte. Zo werd via een verschil van maximaal 8 doelpunten de eindstand van 22-28 bereikt. 

Zaterdag 30 maart speelt Sparta om 18.30u in de Windesheim-hal de kampioenswedstrijd tegen AKC uit Almelo. Bij winst of een gelijkspel promoveert Sparta naar de hoofdklasse. Een historische gebeurtenis binnen het Zwolse korfbal!

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine december 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!