Eerste trein stopt in Stadshagen

zondag 2 juni 2019
Eerste trein stopt in Stadshagen

Zondagochtend 2 juni 2019, twintig minuten over 7: de eerste trein rijdt binnen op station Zwolle Stadshagen én hij stopt! De deuren gaan open en de eerste reizigers stappen in. Nog geen minuut nadat hij het station binnenreed is de trein alweer weg, onderweg naar Kampen. De eerste treinstop in Stadshagen is een feit!

De tussenstop in Stadshagen is weliswaar nog tijdelijk: t/m 15 juni test Keolis de dienstregeling met een tussenstop in Stadshagen. Na de test moet duidelijk worden of er nog aanpassingen gedaan moeten worden voordat station Zwolle Stadshagen definitief in gebruik kan worden genomen. Ook als alles goed gaat zal dit waarschijnlijk pas in december zijn, wanneer de nieuwe dienstregeling van start gaat.

Een tijdelijk tussenstop of niet: de eerste reizigers vanaf Stadshagen zijn een feit. En waren deze eerste reizigers vooral enthousiastelingen die dit moment niet wilden missen, enkele minuten nadat de trein naar Kampen vertrokken was kwamen de volgende reizigers het perron oplopen, onderweg naar Zwolle om van daar naar Amsterdam of welk station in Nederland dan ook te reizen. Beste reizigers: het volgende station is Zwolle Stadshagen!

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!