Diverse activiteiten in de Stadshoeve

zaterdag 15 juni 2019
Diverse activiteiten in de Stadshoeve

In de maanden juni, juli en augustus worden er in Park de Stadshoeve enkele bezigheden aangeboden voor diverse leeftijdsgroepen. Zo is er Speelpret voor kinderen, volgen er workshops ‘Flessentuin maken’ en ‘Vakantiefoto’s maken’ met je smartphone en wordt het Mad Science Zomerkamp georganiseerd voor schoolgaande kinderen.

Op woensdag 19 juni wordt van 14.00 tot 16.00 uur Speelpret gehouden, onder begeleiding van kinderopvang Partou. Kinderen kunnen op zoek gaan naar bodemdiertjes en met een zoekkaart verkennen welk beestje ze hebben ontdekt. Ook is er gelegenheid om zelf stoepkrijt te maken of een schilderij met eigengemaakte verf. De kosten bedragen € 2 per kind.

Dinsdag 2 juli kan er vanaf half 8 worden deelgenomen aan een workshop ‘Flessentuin maken’. Dit is een mini-ecosysteem, dat nauwelijks onderhoud vraagt. Er wordt gewerkt aan een gevulde fles van 5 liter, waarbij alle plantjes door de hals van de fles heen moeten. De kosten van deze workshop bedragen € 42,50 per persoon, waarvoor de deelnemers een gevulde fles mee naar huis kunnen nemen. Opgave via e-mail mariannemaakt@gmail.com.

Donderdag 4 juli wordt vanaf half 8 de workshop ‘Vakantiefoto’s maken met je smartphone’ gehouden. Deelnemers leren de beste instellingen te gebruiken, krijgen tips om foto’s te bewerken en hoe je deze van je telefoon kunt verwijderen. Kosten; € 42,50, tickets zijn te bestellen via de link https://www.facebook.com/remkemarisfotografie.

Tenslotte wordt er van maandag 12 tot en met donderdag 15 augustus voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar het Mad Science Zomerkamp georganiseerd. Hier worden de deelnemers vertrouwd gemaakt met wetenschap, techniek, robotica en programmeren. De dagelijkse activiteiten zijn van 9 tot 16.00 uur. Inschrijven kan via https://inschrijven.mad-science.nl.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!